Oktatás

Japán nyelvoktatás 日本語教室japán on-line oktatás Ha on-line szeretnél japánul tanulni mindössze internet hozzáférésre, videokamerára és Skype címre van szükséged. Egy japán nyelvóra ára (50 perc, amikor csak veled foglalkozunk) 5000 Ft, amit egy hónapra előre kell fizetni. Ez az ár tartalmazza a havi japán tananyagot,hanganyagot,videókat, melyet személyre szabottan küldünk ki Neked.

Az első óra ingyenes! Próbáld ki, semmit nem veszíthetsz, de rengeteget nyerhetsz.

 

 

Elsősorban a JLPT nemzetközi japán rendszerű nyelvvizsgára készítjük fel a diákokat, a Minna no Nihongo alaposan átdolgozott és kiegészített tankönyvsorozata alapján.

De ha érettségire készülsz akkor is számíthatsz ránk, felkészítünk, hogy maximálisan teljesíthess.

japán on-line

 

 

Ha Te egy év alatt le szeretnéd tenni az alapfokú japán nyelvvizsgát, akkor  heti 1 japánórával elérheted , de ez egyénileg változhat. Te döntöd el, milyen tempóban akarsz haladni,  egy héten hány órát vállalsz.

Van, akinek nem a japán nyelvvizsga a célja, hanem Japánba készül, akár tanulni, akár dolgozni, és a japán mindennapokban szükséges élőbeszéd alapjait akarja megtanulni,  hozzá is tudunk alkalmazkodni.

   • A személyes oktatáshoz füzet, ceruza kell, a leckéket mi biztosítjuk, az összes óra anyagát, házi feladatokat, teszteket, stb. megkapod színesen kinyomtatva. Egy óra ára (50 perc) 5000 Ft.
   • Oktatási mód, taneszközök: A tananyagunk alapvetően a nyelvtani szerkezeteket magyarázza, gyakoroltatja, illetve a szókincset tartalmazza. Ezt mi kiegészítettük fejezetenként japán-magyar szójegyzékkel, nyelvtani összefoglalóval, illetve nyelvtani magyarázatokkal magyarra lefordított példamondatokkal ellátva.
   • Egy éves anyag 25 fejezetből áll, egy fejezet 3 vagy 4 alfejezetből áll. A fejezetek végén tesztek vannak, melynek van szóbeli része (ezt az órán csináljuk meg), illetve van írásbeli része(ez házi feladat). Minden alfejezethez tartozik írásbeli házi feladat, ami kanji gyakorlásból, és nyelvtani gyakorlatokból áll. Minden fejezethez tartozik egy magyar felirattal ellátott videó is, illetve minden teszthez hanganyag, ami mondatonként le van fordítva magyar nyelvre is.
   • Ezen kívül a honlapon, órán kívül, korlátlanul gyakorolhatod a gyakorlás menüpont alatt a hiraganákat, katakanákat, kanjikat szintnek megfelelően, illetve a szókincset is.

A fentiek mind bele vannak építve a tandíjba, tehát ingyen megkapod őket, viszont ha ezen kívül szükséged van kanji-kártyákra, kanji-gyakorló korongra (disc), megoldókulccsal ellátott nyelvvizsga-felkészítő tesztekre, akkor ebben is tudunk segíteni.

Diákjaink mondták rólunk:

“Rugalmas és professzionális tananyagrendezés, jó hangulatú személyes órák, országismeret, személyes élmények és célorientált oktatás” Vetter Anett,

“Már több mint 4 éve vagyok Nimród és Chiharu tanítványa. Először féltem a Skype-on való tanulástól, de már az első órán minden félelmem elszállt! Mindenre felkészültek, legyen az nyelvvizsga, vagy egyéb dolgok, mint pl. hol tudok japán filmeket nézni, hol vannak jó japán rendezvények stb. Én a BGF-en is japánt tanulok, és a sulis kérdéseimben, házi feladataimban is mindig tudtak segíteni. Precíz, értékes, de ugyanakkor vicces és szórakoztató órákhoz volt és van is szerencsém minden egyes héten!” Csóti Vivi